Sandved skolekorps

Hei alle sammen!

Jeg må skrive noen ord om Stavanger Open siden jeg har vært rimelig stum til nå: Jeg skal ærlig innrømme at jeg var skuffet da jeg fikk vite resultatet fordi jeg mente at vi spilte mye bedre enn det korpset vi konkurerte mot gjorde! Det mener jeg fortsatt ;). De hadde ett utrolig kjedelig program, både musikalskt og scenisk! De "safet" litt vell mye. Det er lov å kjenne på skuffelse når en legger sjela si inn i det en holder på med!

Men, jeg går ikke rundt å surmuler lenge ;) Nå tenker jeg at vi egentlig fikk veldig gode tilbakemeldinger fra dommerne! Og - vi hadde bedre poengsum i år enn i fjor - både på musikk og underholdning. Jeg tenker nå at vi skal jobbe videre med å finpusse på de små detaljene som utgjør forskjellen. Blir vi enda bedre på detaljnivå er jeg sikker på at vi ser enda høyere poengsummer i framtiden! Nå har vi også øket øvingstiden med 30 minutter og det er akkurat det som kommer til å gjøre forskjellen på sikt!

Videre synes jeg at oppmøtet på øvelsene jevnt over har vært veldig bra! Folk har forstått at en må møte opp på øvelse hver uke! Dere er blitt flinke til å si i fra også dersom dere ikke kommer. Jeg gleder meg til å dra på jobb hver eneste torsdag. Det er alltid veldig god stemning i Sandved Skolekorps. Det er god trivsel og det smitter over på alle! Det er lett å se at dere trives på øvelse og DET er faktisk det aller viktigste!

Jeg synes også at styret i korpset fungerer utmerket! Uten ett godt fungerende styre hadde det heller ikke vært ett godt fungerende skolekorps. Dirigentene kan være så gode de bare vil, men kan ikke dra lasset alene! Takker styret med Randi i spissen for ett godt samarbeid!

Mens jeg er i gang må jeg takke Geir for alltid å være tilstede på øvelsene! Uten Geir hadde vi ikke fått fikset instrumentene like fort når det er ett rør som har satt seg fast, en flis som må byttes, ei fjær som er borte, ett skarpstromme skinn som er slått i filler etc.... Og - ikke minst - både Geir og Thomas kommer med kaffe til dirigenten HVER eneste øvelse! DET er trivsel det!

Kunne skrevet en avhandling om det Erlend gjør for korpset, men fatter meg i korthet ved å si at jeg setter utrolig stor pris på hans engasjement, oppfinnsomhet og arbeidsinnsats! Erlend har vært en viktig støttespiller for meg i mange år nå og vi har samarbeidet mye om hvilken rettning vi vil ha skolekorpset.

Dere andre som ikke er nevnt ved navn er heller ikke glemt - takk til dere og ;) 

Huha - dette ble ett litt lengre skriv enn det jeg hadde tenkt, men det var kanskje på tide å få dette skrevet! 

 

Hilsen Thor Øyvind 

 

 

Gi beskjed!

Kan du ikke komme på øvelse?

Send melding til:

  • Thor Øyvind - 47036380
  • Erlend Sannerud - 90630620

SSBLogo

Vi takker Sandnes
Sparebanks Gavefond
for driftsstøtte på
kr. 39.000,- !

OTG logo rgb280

Vi ønsker å takke
Olav Thon Gruppen
for gaven på
kr. 20.000,-!


IKM logo-rgb-kranAS-outlined

Vi takker
IKM for støtten
på kr. 5000,-!

RennesoyStein

Vi takker
Rennesøy Stein AS
for støtte på kr. 5000,-
vedr. korpsbasaren vår.

logo wintershall

Vi takker
Wintershall for
støtten på kr. 5000,-!

skjaevelandcement

Vi takker Skjæveland
Cementstøperi
for støtten på
kr. 3000,-!

  

bp-logo

Vi takker BP
for støtte på
kr. 3000,-!
 

 Dimensjon-logo
Vi takker
Dimensjon Rådgivning AS
for støtten på
kr. 2500,-!

 

FRUKTVAKTER

frukt

Sjekk hvilken uke du er
satt opp som fruktvakt
på torsdagsøvingene!

Få nyhetene på mail

mailclipart
Få felles eposter direkte tilsendt og nye artikler automatisk videresendt på mail.

Sjekk e-post-akrivet

grasrotandelen logo

I 2019 sørget grasrotgivere for at korpset vårt fikk 17.170 kr.

grasrotblaa

768x150-Stott-oss med din Grasrotandel